Galleri » Galleri fra træning
M/K Motion, træner hver mandag kl. 20:00-21:15 på Højby skole. Du får styrket dine rygmuskler, kondition og det gode humør. Et hold for begge køn, i den modne alder.
Den alsidige træningstime.
Hver onsdag kl. 19:00-20:15
Højby skole, gymnastiksalen.

Vildbasser 3-5 år piger og drenge. Hver tirsdag kl. 17:00-18:00 i gymnastiksalen på Højby skole.
Vi laver gymnastik, leger,synger bruger bolde og redskaber m.m. Kan i lide musik- løbe og rører jer, så er det her det sker. Kom og vær med!
Hilsen Pernille & Louise


 

Voksen/barn gymnastik
Hver mandag kl. 17:00- 17:45 på Højby skole

Børnene nyder denne aktivitet med deres forældre.

Puslinge 3-5 år piger og drenge Puslinge 3-5 år piger og drenge Puslinge 3-5 år piger og drenge Puslinge 3-5 år piger og drenge Puslinge 3-5 år piger og drenge
Puslinge 3-5 år piger og drenge Puslinge 3-5 år piger og drenge

Voksen/Barn Gymnastik. Mandag kl. 17:00-17:45 i gymnastiksalen på Højby skole.
Vi er et hold, hvor børnene laver gymnastik sammen med en voksen. Vi skal lave sanglege- bevægelser og bruge redskaber til at udfolde os motorisk. Vi vil komme ind på at styrke barnets balance og koordination. Kom og vær med. Vi hygger og har det sjovt.

 

Voksen/barn Gymnastik,Højby skole Voksen/barn Gymnastik,Højby skole Voksen/barn Gymnastik,Højby skole Voksen/barn Gymnastik,Højby skole Voksen/barn Gymnastik,Højby skole
Voksen/barn Gymnastik,Højby skole Voksen/barn Gymnastik,Højby skole Voksen/barn Gymnastik,Højby skole

Den alsidige træningstime.
Hver onsdag kl. 19:00-20:15 Der arbejdes med den storebold,redondobolden,vægte, elastikker, klude og meget mere bliver taget i brug, når hele kroppens "korset" bliver styrket. Aase´s ideér er mangfoldige og her er plads til både koncentration og latter.

M/K Motion. Mandag kl. 20:00- 21:15 i gymnastiksalen på Højby skole. Dette er holdet for voksne kvinder og mænd. Gymnastikken er grundtræning; dvs. opvarmning, kondition, styrke og smidighed. Vi gør os særlig umage med fokuseret styrketræning for ryggen. Det hele foregår til velvalgt musik og i en seriøs og gemytlig atmosfære. Der kræves ingen forudsætninger for deltagelse- alle er velkommen.
Hilsen Instruktørerne
Rygholdet, Højby skole